Inloggen
Laden...

ADLER Relatiegeschenken. Geef Kwaliteit
Adler’s 100% Tevreden Klant Garantie
0800 022 68 39

share share

Waterpas

WATERLEVELDS-VBFDL08-
  • Waterpas
Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Productdetails

  - VBFDL08
Of het gaat om hout of steen: voor geroutineerde handwerkers en ervaren hobbyisten zijn professionele hulpmiddelen onmisbaar. Dat is niet vreemd: met hoogwaardige gereedschappen gaat alles makkelijker! Daarom is deze waterpas gemaakt van licht aluminium, mat gepolijst en voorzien van een afgerond ontwerp, dat handig en goed in de hand ligt. Zeer geschikt als hoogwaardig relatiegeschenk, want op de voorkant kunt u uw bedrijfsnaam of logo met zeefdruk laten aanbrengen. Dit maakt dat het geschenk vooral in de bouwsector populair is en het is de ideale manier om uw naam bij lokale partijen onder de aandacht te brengen. In privé-context bent u bij elk bouwproject aanwezig - en dat alles met gevoel voor de juiste verhoudingen.
Style nummer:
68922

Verzendinfo

Levering opties

ADLER levert haar goederen via United Parcel Service (UPS). Bestellingen die worden verzonden via UPS moeten binnen 6 werkdagen na verzending vanuit de fabriek van ADLER bij de klant aankomen.

Verzendkosten

De betreffende kosten voor uw bestelling worden automatisch toegevoegd in de winkelwagen.

Contact

Voor spoedopdrachten of een verzoek tot latere levering kunt u contact opnemen met onze klantenservice, tel neem dan contact op met onze klantenservice, tel. 0800 022 68 39 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@adlerglobal.com. Voor spoedopdrachten kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.

Bedrukkingskosten

40€ Instelkosten 40€ Logokosten

Specificaties

U houdt misschien ook van

Terug naar boven